BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
Dynamic Glitter Text Generator at TextSpace.net

Monday, April 7, 2014

MAKLUMAN KEPADA PENGUNJUNG BLOG!!!!

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera...


Kami ingin memaklumkan kepada semua para pengunjung blog kami bahawa kini kami sedang menghadapi masalah untuk mengemaskini video terbaru di blog ini. Namun pihak kami masih lagi beroperasi seperti biasa dalam menyediakan perkhidmatan DJ Karaoke PA Sistem kepada semua pelanggan kami.

Untuk perhatian kepada semua pelanggan yang telah membuat tempahan (bayaran deposit). Sila pastikan nama anda atau pasangan anda tercatat di ruangan "SENARAI TEMPAHAN" di sebelah kanan blog ini. Sebarang kemusykilan dan pertanyaan sila hubungi/sms/whatsapp/wechat (DJ Along 013-3305310).

*Nota : Kami akan mengemaskini setiap tempahan yang diterima selepas 1 minggu dari tarikh transaksi deposit anda. Harap maklum.

Terima kasih.
- DJ Along -

Thursday, August 22, 2013

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri YB ADUN Sungai Rambai di Kampung Parit Perawas, Sungai Rambai, Melaka

video

video

Video di atas memaparkan aksi dari kalangan tetamu yang turut hadir memeriahkan Majlis Rumah Terbuka YB ADUN Sungai Rambai di Kampung Parit Perawas, Sungai Rambai, Melaka yang diadakan pada 10/08/2013...rupa-rupanya pasangan adik beradik ini adalah artis yang dicungkil melalui Bintang RTM dan pernah menjadi juara sebelum ini...patut la pun...hehehe...check it out yo!!!

Tuesday, August 20, 2013

Majlis Perkahwinan Amirul Akma & Aqilah Aulia di Kampung Tiang Batu, Pagoh, Johor

video

video

Pada majlis kali ini kami bersiaran di Kampung Tiang Batu, Pagoh, Muar, Johor...pada sebelah malam memang ramai ahli keluarga yang berkaraoke namun di sebelah siang penduduk setempat pula yang lebih ramai menyertai segmen karaoke...jom kita saksikan video di atas...

Pertandingan Karaoke Sempena Hari Keluarga Syarikat Sudong Singtel di Taman Tasik Ayer Keroh, Melaka

video

Pada function kali ini kami bersiaran untuk Program Hari Keluarga Sudong Singtel bertempat di Taman Tasik Ayer Keroh, Melaka...berikut adalah video yang sempat dirakam yang memaparkan aksi salah seorang staff yang menyertai pertandingan karaoke...

Wednesday, July 3, 2013

Majlis Makan Malam Meraikan Staff & Krew Akademi Penerbangan Malaysia di Chalet Airstrip Kg Tasek, Sungai Rambai, Melaka

video

video

Untuk function kali ini cuma 2 video sahaja yang dapat diupload pada post kali ini...selepas semua staf & krew kepenatan menjayakan Karnival Udara Fly-In Melaka Sg Rambai so pada malam ni diorang semua diraikan sebagai tanda penghargaan...

Tuesday, July 2, 2013

Karnival Udara Fly-In Melaka Sungai Rambai Dan Ekspo Usahawan Peringkat Negeri Melaka di Airstrip Kg Tasek, Sungai Rambai, Melaka

video

video

Antara aksi-aksi dari kalangan pengunjung yang turut hadir ke karnival ini...masing-masing tengah menunjukkan bakat terpendam di dalam segmen karaoke sepanjang kami bersiaran...kalau beran jom le join...hehehe 

Wednesday, June 12, 2013

Majlis Makan Malam Kelab Kebajikan KPDNKK Negeri Melaka di Hotel Hang Tuah, Peringgit, Melaka

video

video

Untuk function kali ini kami bersiaran di Hotel Hang Tuah semasa Majlis Makan Malam Jasamu Dikenang anjuran Kelab Kebajikan KPDNKK Negeri Melaka bagi meraikan staff mereka yang akan bersara...berikut adalah antara aksi yang dipamerkan dari kalangan staff mereka semasa segmen karaoke bersama kami...jom kita saksikan...

Wednesday, June 5, 2013

Majlis Perkahwinan Hazman & Nor Hamira di Taman Bakri, Kundang Ulu, Muar, Johor

video

video

Jom kita saksikan bakat orang-orang di kawasan ini...memang tak disangka sebab agak ramai juga yang berbakat namun hanya 2 video sahaja yang sempat kami upload pada post kali ini...cekidotttt

Tuesday, May 28, 2013

Majlis Perkahwinan Nurul Fatin & Ahmad Fazmie di Kampung Tangga Batu, Sungai Udang, Melaka

video

video

Antara video yang sempat di rakam sepanjang segmen karaoke pada majlis perkahwinan kali ini...jom kita saksikan bakat-bakat mereka...

Majlis Malam Berinai Siti Balkis & Shapuan (Andaman Balqis) di Kg Pengkalan Badak, Bukit Katil, Melaka

video

video

Pada majlis kali ini kami sekadar beraksi pada sebelah malam sahaja...keesokan harinya pula hadirin dihiburkan dengan persembahan Ghazal...walau bagaimana pun sepanjang segmen karaoke malam ini tetap terhibur dengan aksi-aksi dan bakat-bakat yang dipamerkan oleh rakan-rakan pengantin perempuan...hehehe

Tuesday, May 21, 2013

Majlis Makan Malam Anjuran Celcom (M) Sdn Bhd di Philea Resort, Ayer Keroh, Melaka

video

video

Kali ini kami menampilkan aksi-aksi para hadirin yang turut serta memeriahkan segmen karaoke kami sepanjang Majlis Makan Malam anjuran Celcom (M) Sdn Bhd di Philea Resort, Ayer Keroh, Melaka...dengan tema WILD WILD WEST (ala-ala cowboy gitu)...jom kita saksikan...kipidapppp

Tuesday, May 7, 2013

Majlis Perkahwinan Mohd Khairi & Nor Sazwani di Permatang Serai, Merlimau, Melaka

video

Antara ahli keluarga yang turut memeriahkan segmen karaoke kami pada majlis kali ini....anyway "Selamat Pengantin Baru" diucapkan kepada Khairi & Wani...semoga ikatan yang terjalin akan kekal hingga ke akhirnya...
*Nota : Kelakar pula aku tengok Mr Rizal (technician) yang tampil dengan imej botak...bayar nazar ke bro? Ekekeke....

Monday, April 22, 2013

Majlis Makan Malam Anjuran Syarikat Petronas Di Philea Resort, Ayer Keroh, Melaka

video

Cuba korang dengar Pak Arab ni nyanyi...best kan suara dia? Yang confiusnya suara Pak Arab ni tetap clear walaupun dia pegang microfon tu jauh dari mulut...hahaha...sebenarnya Pak Arab ni sekadar "miming" je...tapi kalau dia nak miming skalipun buat le betul-betul...kan? kan? kan?...jangan le sampai orang tahu... ekekeke

Tuesday, April 16, 2013

Majlis Perkahwinan Salasiah & Muhd Azmee di Kampung Parit Perawas, Sungai Rambai, Melaka

video

video

Antara aksi-aksi para tetamu yang turut sama memeriahkan segmen karaoke pada majlis perkahwinan kali ini...untuk makluman abang yang pakai kemeja REPSOL tu pastinya akan turut serta dalam segmen karaoke setiap kali kami bersiaran di kawasan ini...hehehe...terbaekkk

Wednesday, April 10, 2013

Majlis Perkahwinan Khairul Di Jalan Permatang Kempas, Johor Bahru, Johor Darul Takzim

video

Banyak-banyak video yang kitorang sempat rakam cuma video ini yang kitorang upload kali ni...ada sebabnya...coz menurut ahli keluarganya inilah kali pertama diorang tengok "pakcik" ni (walaupun nampak muda) berkaraoke...dahlah first time karaoke...dia bawa pula lagu Exists...memang gerek sehhh...

Tuesday, April 9, 2013

Majlis Perkahwinan Nabilah & Emi Shahril Akmal Di Kg Pulau Sebang, Alor Gajah, Melaka

video

video

Segmen karaoke pada majlis perkahwinan kali ni sangat meriah...tak puas dengan sesi karaoke sepanjang majlis berlangsung...bersambung pula di sebelah malamnya...ramai yang agak berbakat termasuklah ayah pengantin (En. Rahman)...hehehe

Tuesday, April 2, 2013

Majlis Perkahwinan Mas Sila (Anakanda En. Md Res & Pn. Zaiton) Di Kampung Pengkalan Balak, Masjid Tanah, Melaka

video

Segmen karaoke pada kali ini memaparkan persembahan dari salah seorang ahli keluarga yang turut menghiburkan para tetamu....jom layannnn...

Tuesday, March 26, 2013

Majlis Perkahwinan Sitti Fatimah & Megat Shafiqul Atras di Kg Durian Daun, Masjid Tanah, Melaka

video

video

Antara mereka yang berbakat sepanjang segmen karaoke suka-suka bersama kami ketika bersiaran di Kg Durian Daun, Masjid Tanah, Melaka...ada beran? Jom ar...hehehe

Tuesday, March 19, 2013

Program Santai Bersama Pelajar Kolej Yayasan Melaka Di Laman Belia Sungai Rambai, Melaka

video

video

Berikut adalah antara aksi-aksi dari pelajar Kolej Yayasan Melaka yang turut sama di dalam segmen karaoke semasa Program Lawatan Sambil Belajar di Laman Belia Sungai Rambai, Melaka

Thursday, February 28, 2013

Aksi Peserta Delegasi Pidato Bahasa Melayu Antarabangsa di Homestay Parit Penghulu, Sg Rambai, Melaka

video

Tergelak aku bila tengok video ni yang memaparkan aksi GANGNAM STYLE oleh salah seorang peserta delegasi dari Korea (lupa pulak nama dia)...dah memang lagu ni dari negara asalnya so tengok jelah sendiri aksi beliau...check it out yo...hehehe

video

Inilah aksi peserta dari luar negara (Marie-Kanada) yang telah menghiburkan semua hadirin dengan mendendangkan lagu dari Siti Nurhaliza...cun woo awek mat saleh ni...jom kita saksikan bakat mereka...dah nama pun peserta pidato Bahasa Melayu Antarabangsa...so memang tak dengar sangat pelat Inggerisnya...zasssssss

Wednesday, February 6, 2013

Majlis Perkahwinan Mohd Shahir & Aimi Mastura di Kg Parit Jarum, Bukit Gambir, Muar, Johor

video

Berikut antara aksi dari salah seorang tetamu di dalam segmen karaoke bersama kami ketika bersiaran di Kg Parit Jarum, Bukit Gambir, Muar, Johor...jom kita lihat klon Alleycats ni...kipidappp...hehehe

Friday, November 23, 2012

Majlis Perkahwinan Siti Musfirah Di Tangga Batu Pekan, Tanjung Kling, Melaka

video

Inilah tetamu khas yang diminta oleh tuan rumah untuk menghiburkan para tetamu yang hadir...abang ni sering dijemput untuk menyanyi di majlis-majlis perkahwinan di sini...bila beliau dah dapat cordless jenuh pulak kitorang nak cari dia...hehehe...

video

Ini pula wajah anak saudara kepada pengantin perempuan...beliau pun turut menceriakan segmen karaoke dengan lagu "Gadis Dan Bunga"...pantang diajak menyanyi mesti dia nak punye...hahaha 

  video

Hehehe...yang ni pula namanya Linda...salah seorang kakak kepada pengantin perempuan...sebenarnya beliau minat menyanyi lagu berentak dangdut tapi kitorang tak sempat rakam...so lagu ni pun jadilah...hikhikhik

Wednesday, November 21, 2012

Majlis Perkahwinan Di Rumah En. Ilyas, Kg Gelugor, Sungai Mati, Muar, Johor

video

Agak2 korang yang tengah menyanyi ni lelaki ke perempuan? Hehehe...sebenarnya abang yang menyanyi adalah lelaki sejati (jangan salah anggap pula)...tapi dia boleh ubah suara kepada suara perempuan...katanya cukup lama dia training nak buat suara macam ni...ramai yang kagum dengan kebolehan beliau...ekekeke

video

Antara orang-orang lama yang berbakat dan sudi bersama dengan kami di dalam segmen karaoke pada majlis perkahwinan kali ini...

Monday, November 19, 2012

Majlis Perkahwinan Mohd Mussa Di Kg Tanah Merah Jaya, Tangga Batu, Melaka

video

Abang jaga ni memang berbakat...patut le suaranya best sebab beliau selalu masuk pertandingan nyanyian...korang ada? hehehe

video

Video ni kitorang rakam sebab kitorang memang layan tengok mamat ni time dia nyanyi...penuh gaya dan selambe je orangnya...hahaha...layannnn

video

Inilah wajah mak andam yang turut serta memeriahkan segmen karaoke kami...dah banyak kali kitorang suruh dia nyanyi tapi dia asyik mengelak je...last-last dia pun terjebak sekali...ekekeke


Thursday, November 15, 2012

Majlis Perkahwinan Suraya & Fairuz Di Taman Seri Rambai, Sungai Rambai, Melaka

video

video

Untuk segmen karaoke kitorang pada majlis perkahwinan kali ni artis perempuan lebih ramai dari artis lelaki...satu kejayaan untuk golongan wanita...hahaha...kipidappp yo!!